Soustředění Marcela Geberta a Lenky Strakošové 2002

„Skvělé soustředění, super parta, doporučuje TK Sparta.“

Jan Kravec, 3. místo na MČR mládeže

Soustředění Marcela Geberta a Lenky Strakošové

Letní taneční soustředění 2002 pod naším vedením proběhlo v areálu agrodružstva v Košeticích u Pelhřimova ve čtyřech čtyřdenních bězích pro třídy B, A, M a AM za účasti 71 párů z naší republiky a ze Slovenska.

Této letní formě předávání našich zkušeností párům se věnujeme již od roku 1990 a každým rokem se snažíme přijít s něčím novým, hledáme nové cesty, jak sdělit co nejvíce za 24 šedesátiminutových lekcí. Dopolední část je věnována principům předvedeným v základních variacích. Odpoledne se učí technika a další nedílné aspekty tanečního umění v populárních variacích a ve  speciálně připravených sestavách. Od loňského roku jsme zařadili do programu soustředění také večerní vedené practice, které jsou prověrkou fyzických dispozic tanečních párů.

Letos byla pracovní morálka na soustředěních neobvykle vysoká a kromě trénování až do pozdních nočních hodin si některé páry přidávaly také další practice. Jak by ne, na skvěle připraveném parketu o rozměrech 32 x 15 m si mohly dosyta užívat radosti ve víru tance.

Máte-li zájem přijet k nám příští léto, přeptejte se Vašich kamarádů, kteří u nás již byli. Těšíme se na Vás

Marcel a Lenka

(Napsáno pro Dancetime)

About the author: marcellenk

Leave a Reply

Your email address will not be published.